CannyWare is een joint venture van SDK Diesel Support en GpsCam.

 

Over SDK Diesel Support:

“Sinds 2008 werken we bij SDK Diesel Support bv aan onderhoud, reparatie en revisie van (scheeps-)dieselmotoren. We hebben ons gespecialiseerd in Caterpillar producten en zijn inmiddels een gerenommeerd bedrijf in de industriële- en scheepvaartsector.

Onze werkplaats in Werkendam is volledig uitgerust voor revisies. Met een oppervlakte van zo'n 450 m2 is er altijd plaats voor reparatie aan uw producten. Daarbij hebben we nog ruim 100 m2 magazijnruimte, waar de meest gangbare onderdelen en een grote voorraad gebruikte onderdelen zijn opgeslagen. Zo kunnen we snel voor u aan de slag.

Ons hechte team van specialisten staat altijd voor u klaar en beschikt over hoogwaardige kennis. Niet alleen op mechanisch gebied, maar zeker ook op het gebied van motorelektronica. Wij hebben de juiste apparatuur en vaardigheden om uw motoren (weer) optimaal te laten draaien. En dat maakt SDK Diesel Support bv tot één van de meest innovatieve bedrijven in onze sector.”

SDK Diesel Support bv biedt uitgebreide garantievoorwaarden op haar service en producten.

 

Over GpsCam:

GpsCam is in 2009 opgericht als handelsnaam voor de producten gemaakt door Peter Hassing, toen aangeslingerd door een "alles-in-een" camera waarmee live streaming video op het internet getoond kon worden.

GpsCam is vooral gespecialiseerd in custom-build it-oplossingen voor schepen, variërend van intelligente warmte-terugwinnings installaties op hotelschepen tot fly-by-wire motorbediening.